desember 2009

outfit

Heisann!
Inatt har meg og Lina nesten ikke sovet, for vi var så nyskjerrige på alt og det skjedde noe skikkelig ekkelt i går, klokka var 00:38, så ringte det på døra! Vi var hjemme alene og ingen av oss turte å gå og åpne, så vi satt der livredde i stua, og det er ganske mange vinduer der og veranda rett utenfor, så vi var skikkelig redde, men det var bare ei gang, så.

Idag har jeg ingen planer men håper jeg finner på noe med noen. Lina var skikkelig søt med meg i går kveld, for n¨r jeg endelig hadde sovnet, så måtte hun begynne å irritere meg, hun slo i meg og alt, haha, jeg husker ikke så mye, men jeg husker at jeg ble skikkelig irritert på henne.

Her er outfitten min for i dag, den er veldig kjedelig menmen..


SVART GENSER - ONLY
SVART TOPP UNDER - CUBUS
TIGHTSBUKSE - PIECES
SKJERF - H&M, FIKK DET I JULEGAVE AV AMALIESØTA

linus er her

Hallaballa :-)
Nå sitter meg og Linus i senga mi og venter på at mamma og de skal gå. Hun snakker bare i vei om en viss person, eller egentlig to, haha. Når mamma og de går så skal meg og lina ned og sikker kaaaaaaapre stua, haha. Jeg prøver å blogge igjen, jeg har hatt 2 andre blogger, men jeg har sletta dem fordi at jeg ikke gadd mere, haha.

Mamma og de har masse folk på besøk her, så skulle vi ned på kjøkkenet i stad, og der stod faren til Maren, ei som Lina pleier å trille så sa lina "vet du hva? jeg fikk julekort av lille Maren!" så jeg bare "aha, ja" så når vi kom opp igjen, så sier jeg "du vet at det er faren hennes der nede?" hahaha. Det visste hun altså ikke. Så skulle vi ned igjen, så begynte han å spør lina om det var lenge siden hun hadde passa Maren. Lina bare svarte nei, og så gikk hun, fordi at hun ble så flau over at hun ikke visste at det var faren, hahah.


Linus er cute

KONTAKT MEG

Hvis dere lurer på noe så kan dere kontakte meg på: 
 MAIL - andreeah@live.no
 MSN- andreeah@live.no
 NETTBY - andreea08


ANDREA

ANDREA

16, Farsund

  • Heisann! Mitt navn er Andrea Eilertsen. Jeg er 16 år og kommer fra Farsund. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon og elsker det. På fritiden min er jeg med kjæresten, venner, tar litt bilder og elsker shopping! Om du lurer på noe, kan du kontakte meg på andreeah@live.no.

Kategorier


Arkivhits