oktober 2010

nå må jeg pakke!

Hei!

Idag ble jeg hjemme fra skolen fordi jeg var så dårlig, så dagen min har gått ut på å sove, spise og se på tv.

I morgen tidlig skal mamma og meg ta toget til Oslo, og blir der til søndag. Vi skal shoppe maaaasse og på Lady Gaga på lørdag :-D Nå er jeg virkelig nødt til å begynne og pakke, og som vanlig kommer jeg sikkert til å pakke med meg alt for masse..


Maren og meg når vi var i Oslo i vinter :-)

god natt

Hei!

Jeg hadde tenkt å legge ut innlegg med bilder fra helga og Lina, men blogg.no vil ikke laste opp bilder, så natta! <3

andrea

hos lina

Hellu!

Lina er hjemme, og jeg er hos henne nå. Det var såå deilig å se henne igjen! Jeg rakk ikke å blogge etter trening siden jeg gikk rett til Lina. Tror ikke jeg skal være her så veldig lenge til siden hun må jo sove etter å ha reist så lenge. Haha.

Blogger med bilder når jeg kommer hjem :-)

L
Fant det bare på dataen hennes :-D

andrea

Trening

Hei!

Kom hjem fra skolen for en liten stund siden og nå skal jeg straks dra på trening. Etterpå det håper jeg å få truffet Lina, for hun kommer hjem fra USA idag. Maren kommer også hjem fra Kypros idag, men hun kommer sent i kveld og reiser i morgen tidlig hjem til Oslo igjen, men vil treffe henne også :-)
andrea

blogger i morgen

Hei!

Jeg legger heller ut litt lengre innlegg med bilder i morgen, fordi jeg glemte kameraet mitt hos mamma, så jeg har ingen bilder.

¨
meg og andrea p <3

 

GOD NATT

Hei!

Nå skal jeg snart legge meg. Har akkurat dusjet etter å ha vært ute i mange timer. Vi kjedet oss sånn at vi lekte bom 50! Haha, det så sikkert skikkelig smart ut skal jeg si deg.

I morgen skal jeg på jobb i tre timer, så til pappa. Senere på kvelden lovte jeg å komme til Malin, fordi hun skulle sitte barnevakt.

Nå er jeg dødstrøtt, så natta <3
OUTFIT 07.10-10

God morgen! 
Nå skal jeg øyeblikk gå på jobb, men poster outfit først.


Genser // HM    Tights // Only

Haha, aner ikke hva som skjedde med armene mine der..

andrea

 

NATTA

Nå skal jeg legge meg snart. Siden sist har jeg bakt brownies som ikke ble stekt i midten, sett "The Last Song", snakket med Alexander, Helene, Oddi, Tommy og Peder Anton på skype og fått dilla på denne sangen :

Rihanna - Wait Your Turn (The Wait Is Ova)

NATTA

GÅRSDAGENS INNKJØP

Hei!

Her er tingene jeg kjøpte igår :


Skjørt - HM  75,-


Skjørt - HM 75,-


Strikkegenser - HM 199,-
Topp - Carlings 149,-


Topp 79,- og tights 99,-  - BIK BOK


Mag - ULTRA 45,-

The Last Song - Platekompaniet 179,50 ,-

Hva syns du om innkjøpene mine?
andrea

 

 

HEI!

Hei!

Nå har jeg bestemt meg: jeg skal begynne å blogge igjen! Det er ganske mange som har spurt meg om jeg kan begynne å blogge igjen, så :-)

Igår var jeg i Kr.Sand og handlet med mamma, haha. Kjøpte ikke så veldig masse, men litt, så det kan jeg legge ut etterpå. Det var kjempemange folk fra Farsund der igår, så traff mange kjente.

Idag har jeg vært på jobb i noen timer, og det var ingenting å gjøre! Det er sinnsykt dårlig vær ute også.

- andrea

ANDREA

ANDREA

16, Farsund

  • Heisann! Mitt navn er Andrea Eilertsen. Jeg er 16 år og kommer fra Farsund. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon og elsker det. På fritiden min er jeg med kjæresten, venner, tar litt bilder og elsker shopping! Om du lurer på noe, kan du kontakte meg på andreeah@live.no.

Kategorier


Arkivhits