juli 2010

GRATULERER MED DAGEN- BESTEVENN <3

Den klikka litt, men same shit..

GRATULERER MED DAGEN, LINA! (www.linatherese.blogg.no) linking funker ikke..

LOVEYOU! <3

VI ER IKKE TRØTTE

Heisann!
Vi er ikke noenting trøtte, og det er jo nesten litt trist med tanke på at vi skal opp ganske så tidlig i morgen.
Vi tenkte og stå opp litt tidlig, så gå og hente båten av Andrea, så kjøre til byen.. 
Så vi får vel PRØVE og sove!
ANDREAJM

NATTA :-D <3

KOS MED ANDREA P

Hallo! 
Nå sitter meg og Andrea P og ser på Hannah Montana på dataen, haha, lowlife!

Idag har jeg hatt det så sykt koselig, og jeg har til og med BADET i sjøen.
I ett-tiden så kom Andrea og de å hentet meg, og vi kjørte ned til byen. Det var det skumparty og vi møtte masse folk. Etterhvert ble meg og Andrea litt lei av å bare gå rundt i byen, så vi gikk og hentet denne tingen:


BÅTEN TIL ANDREA!

Så kjørte vi litt rundt og så gikk vi til badehuset for å bade, og det var få som hadde troen på at jeg kom til å bade, men det gjorde jeg :-) Haha.

Her er noen andre bilder fra idag :Jeg har fått ny mobil! Vivaz Pro U8i :-DAndreafinaNew BFF - haha :-DPOPCORN,haha, når jeg skulle sette meg ned istad, så holdt Andrea bollen med popcorn rett under meg, så jeg satt meg i dem , hahahah!!

ANDREA

BYEN

Heisann!

Trodde egentlig ikke at jeg skulle rekke å blogge, siden Andrea P og de kommer snart og henter meg, så drar vi til byen. Men siden de ikke hadde gått hjemmefra enda, så rekker jeg et bittelite innlegg. I byen skal vi treffe Therese og Juliane.

WEBCAM <3 Haha, har ikke tid til noe annet!

HVA SKAL DU I DAG?
andrea

DESIGN OG SÅNN

Hei!
Tenkte at jeg skulle begynne å blogge litt igjen, så nå har jeg laget en header i full fart. Den ble ikke spesielt fin, så om du her lyst til å lage, så kan du sende den til andreeah@live.no.

Idag har jeg ikke gjort noen ting nesten, var på jobb fra 10:00 til 18:00, men etter det så har jeg bare vært hjemme og rydda i klesskapet og litt på rommet.

I morgen skal jeg til byen med Therese, det er egentlig sinnsykt lenge siden jeg har vært med henne, så det blir kos ♥

Theresefina :-)

ANDREA
ANDREA

ANDREA

16, Farsund

  • Heisann! Mitt navn er Andrea Eilertsen. Jeg er 16 år og kommer fra Farsund. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon og elsker det. På fritiden min er jeg med kjæresten, venner, tar litt bilder og elsker shopping! Om du lurer på noe, kan du kontakte meg på andreeah@live.no.

Kategorier


Arkivhits