LEPPER

Hei!

Jeg skal nå skrive et innlegg om lepper, haha, dere tenker sikkert: oi, hun der har da ingen liv! Men jeg vil faktisk vinne en mac jeg! :-D haha.

Lepper er noe som de fleste har, noen har tørre lepper, andre sprukne lepper, mens noen har myke lepper. Om du er tørr på leppene dine, så kan du bruke lypsyl, mange av dere har sikkert hørt om det. Det er en slags krem som du smører på, og den tilfører fuktighet og pleier leppene dine.

Mine egne lepper er ikke noe superfine, men de er ikke tørre og sprukne heller. Om jeg blir tørr på dem, så bruker jeg lypsyl. Den hjelper masse, og den er ikke så veldig dyr! Det finnes mange forskjellige lypsyler, og noen av dem er det til og med litt glitter i. Tenk så perfekt! Ha på deg en lipgloss som hjelper! :-)

Jeg eeeelsker de nye lypsylene og jeg tror jeg har alle sammen!
Så GO LYPSYL :-D
For å delta i konkurransen , klikk her!
bruker du lypsyl?
andrea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ANDREA

ANDREA

16, Farsund

  • Heisann! Mitt navn er Andrea Eilertsen. Jeg er 16 år og kommer fra Farsund. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon og elsker det. På fritiden min er jeg med kjæresten, venner, tar litt bilder og elsker shopping! Om du lurer på noe, kan du kontakte meg på andreeah@live.no.

Kategorier


Arkivhits