PRØVER EN UPDATE

Heisann!
Jeg har ikke hatt tid til å blogge noen ting siden jeg har ikke vært hjemme.
Igår satt meg og Lina barnevakt og de hadde sånnen supervanskelig mac, så jeg gadd ikke å begynne og blogge der.
Planen var at jeg skulle dra hjem i tolv-tiden, og siden jeg måtte spasere så turte jeg ikke det midt på natta. Men klokka ble tolv, og siden de ikke hadde kommet hjem så fant vi ut av at jeg skulle sove hos Lina. Vi kom hjem i halv tre tiden i natt, og sovnet ikke før i 4 tiden.

Okei, denne bloggen suger, dårlige oppdateringer og lite innholdsrike innlegg, men hey(!) , det er da sånn vi liker det? Fikk beskjed fra Mariel om at jeg måtte blogge også, så da hadde jeg vell ingen valg?

Søndager er kjedelige, bare absolutt ingenting og gjøre. Mange sure naboer som er ute og måker snø, og mens de står der og banner for seg selv over hvor mye de hater snø lister jeg meg forbi. Når de oppdager meg blir de litt småflaue. Slik var min morgen når jeg spaserte hjem fra Lina i dag.
Dere bryr dere sikkert kjempemasse! Haha.
'
SNAKKES! :-)Én kommentar

karen :)

31.01.2010 kl.19:33

Jeg har utfordra deg! Gå inn på bloggen min (www.karenet.blogg.no) får å se hva det går ut på :)

Skriv en ny kommentar

ANDREA

ANDREA

16, Farsund

  • Heisann! Mitt navn er Andrea Eilertsen. Jeg er 16 år og kommer fra Farsund. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon og elsker det. På fritiden min er jeg med kjæresten, venner, tar litt bilder og elsker shopping! Om du lurer på noe, kan du kontakte meg på andreeah@live.no.

Kategorier


Arkivhits